Web Analytics Made Easy - Statcounter

زین العابدین نوابی شیرازی استاد دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران و استاد وابسته دانشگاه پلی تکنیک ووستر در ایالت ماساچوست آمریکا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رشته مهندسی برق اظهار کرد: علم مهندسی برق یعنی اینکه چگونه بتوانیم الکتریسیته را با ساخت ابزار گوناگون برای بهبود زندگی بشر بکار ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: الکتریسیته به شکل های مختلف مورد استفاده قرار می گیرد تا بتوانیم زندگی آسان تری داشته باشیم، برای مثال از الکتریسیته می توان برای روشن شدن یک چراغ، راه اندازی وسایل الکتریکی مانند یخچال و تلویزیون و در کابردهای مدرنتر برای کنترل ماشین های خودران استفاده کرد.

 نوابی تصریح کرد: الکتریسیته و جریان برق برای ساخت ابزارهایی استفاده می شود که در زندگی روزمره ما کاربردهای بسیاری دارند؛ مانند رادیو، تلویزیون ، موبایل، لوازم برقی آشپزخانه و غیره. همه این وسایل برقی، به نوعی آسایش و راحتی را فراهم میکنند. برای مثال دستگاههای دیجیتالی مانند موبایل، کامپیوتر، دوربین، میکروفن باعث می شوند افراد بتوانند آسان تر با هم ارتباط برقرار کنند . یا در بیمارستان ها اکثر دستگاه های پزشکی مانند دستگاههای سیتیاسکن و دستگاههای مربوط به قلب در زنده ماندن بسیاری از انسان ها نقش دارند. تمامی این ابزارها با کمک مهندسان برق طراحی و ساخته می شوند.

او درباره علت اصلی ادامه تحصیلشان در خارج از کشور گفتند : بنده در سال کنکور، نتوانستم در کنکور داخل کشور قبول شوم به همین علت برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفتم و بعد از فارغ التحصیلی و چند سال تدریس در دانشگاه های آمریکا ، در سال 1371 به ایران بازگشتم و از آن زمان تاکنون به عنوان استاد رسمی در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران مشغول به تدریس هستم و همچنین در دانشگاه پلی تکنیک ووستر در ایالت ماساچوست آمریکا نیز فعالیت می کنم.

او با اشاره به مزیت های رشته مهندسی برق در ایران و سایر کشورها اظهار کرد: در هر بازه زمانی، یک تکنولوژی رو به رو رشد بوده است، برای مثال با نگاه به صد سال اخیر در می یابیم که تکنولوژی و علم مکانیک رشد زیادی داشته است و در سالهای پیش از آن، پیشرفت در صنعت ساخت و عمران بوده است که در ساخت ساختمان ها، بناها و شهرها در زندگی بشر نقش داشته است. در حال حاضر تکنولوژی ارتباطات، هوش و ساخت ابزارهای الکترونیکی رشد و اهمیت باالیی پیدا کرده است، پایه و اساس این تکنولوژی ها مهندسی برق است، به همین جهت مهندسی برق می تواند مانند نقش رشته های مکانیک و عمران در عصرهای گذشته، نقشی اساسی در رشد تکنولوژی امروز داشته باشد. احتمال دارد
رشته های دیگر ی نیز تا چند سال آینده این نقش در توسعه تکنولوژی را برعهده بگیرند و باید گفت که همه این رشته ها در جایگاه خود حائز اهمیت هستند.

استاد دانشگاه تهران درباره نقاط ضعف و قوت رشته مهندسی برق گفت: نقطه قوت رشته مهندسی برق در این است که باعث بوجود آمدن تکنولوژی امروز ی شده و بیشترین رشد تکنولوژی را در حال حاضر این رشته دارد. از مزیتهای این رشته فرصت ها و موقعیت های زیادی است که برای دانشجویان این رشته به وجود می آید. به دلیل زمینه های کاری مختلفی که این رشته دارد، دانشجویان این رشته می توانند در آن ایده ها و خلاقیت های جدیدی ارائه دهند و آن ها را عملی کنند. به عنوان مثال هم برای افرادی که به زمینه های فنی و عملی عالقه دارند و هم افرادی که به ریاضیات، فیزیک و ترکیب این علوم و تحقیق در آن، این رشته پتانسیل های زیادی دارد. از آن جایی که این رشته رو به رشد است با فکر بیشتر می توان توسعه زیادی را در آن به وجود آورد و در این زمینه راه های زیادی برای پیشرفت وجود دارد.

بازار کار رشته مهندسی در ایران 

نوابی با اشاره به بازار کار رشته مهندسی برق در ایران و سایر کشورها افزود: بازار کار این رشته در جایی است که وجود ابزارهای الکتریکی ضروری باشد. برای مثال صنعت خودروسازی، صنعت پزشکی، صنعت ارتباطات و تلفن های همراه و غیره. مثال فعالیت های اخیر در زمینه خودروسازی نشان می دهد که هر چه ایده ها بیشتر شود زمینه کاری آن هم به مراتب رشد خواهد کرد و در حال حاضر تحقیقات فراوانی در این
زمینه در حال انجام است و جای کار آن در داخل و خارج از کشور زیاد است.

نوابی شیرازی گفت: در داخل ایران شرکت های خودروسازی فعالی وجود دارند که در حال حاضر برای طراحی سیستم های الکترونیکی که در ماشین بکار می روند، با آن ها همکاری می کنیم. باید گفت که بازار کار در ایران بسیار زیاد است و در خارج از کشور هم شرکت های زیادی در زمینه های مختلف بزرگترین رشد را دارند و این موضوع به معنای این است که اتفاقات جدیدی به صورت روزانه در این رشته رخ می دهد.

او با اشاره به توجه مسئولان به رشته مهندسی برق ادامه داد: به عنوان مثال مقایسه رشته مهندسی برق با صنعت نفت نشان می دهد که آنطور که باید به رشته مهندسی برق توجه نمی شود، شاید به این دلیل که در کشور، مسائل دراز مدت ۲۰ الی ۱۰۰ سال آینده کمتر دیده می شوند و شاید مسائل اقتصادی امروزه مانند صنعت نفت به نسبت مسائلی مثل اتومبیل های خودران بیشتر در خور توجه باشند، زیرا صنعت نفت اهمیت
بیشتری دارد تا صنعتی که در دراز مدت بخواهد سود خود را نشان دهد. شاید ما به عنوان مهندسان برق لازم نباشد که برای تاثیرگذاری این رشته منتظر کمک مسئولان برق بمانیم، چرا که مسئولان در حال اولویت بندی مسائل مهم تر هستند، اما باید بتوانیم فعالیت های خود را مستقل انجام دهیم، یعنی صنایع و دانشگاه های فعال در آن، باید کار خود را ادامه داده و آن را به این دلیل که اولویت اول نیستیم کنار بگذارند.

او با اشاره به قوی تر کردن ارتباط صنعت با رشته مهندسی برق اظهار کرد: می توان ارتباط میان صنعت و رشته مهندسی برق را قوی تر کرد، در واقع استادان دانشگاه هستند که باید نقش اصلی در این زمینه ایفا کنند. ارتباط صنعت با دانشگاه بر عهده استادان و صنعت گران و شرکت های فعال در این زمینه است تا بتوانند با شناخت همدیگر زمینههای کاری مشترک پیدا کنند ، ارتباط خوبی برقرار کنند و به اینصورت هم صنعت رشد کند و هم توانایی و استعداد تخصصی فارغ التحصیالن نمایش داده شود.

استاد وابسته دانشگاه پلی تکنیک ماساچوست آمریکا درباره استقبال دانشجویان از رشته های مهندسی برق گفت: در ایران، استقبال شاید به این معنا باشد که برای مثال از آن جایی که برق رتبه بالایی برای قبولی کنکور در دانشگاه نیاز دارد، دانشجویان هم به تبع آن از این رشته استقبال می کنند و در این زمینه بدون در نظر گرفتن توانایی های خود متناسب با رتبه قبولی به دانشگاه می روند.

او ادامه داد: برخی از جوانان به علت اینکه در ریاضی قوی هستند به رشته مهندسی برق می روند ، در حالی که اگر دانشجویان باهوش در حوزه های اقتصادی و اجتماعی فعالیت کنند وضعیت بهتری نسبت به اکنون در انتظار ما خواهد بود.

جو موجود در جامعه نباید تاثیری در انتخاب رشته دانشجویان داشته باشد

او افزود: دانشجویان نباید بر اساس جو موجود در جامعه ، انتخاب رشته کنند، بلکه باید بر اساس علاقه خود رشته ای را انتخاب کنند، برای مثال علایق و استعدادهای خود را متناسب با آن در نظر بگیرند و نمره قبولی و حرف دیگران مالکشان نباشد تا بتوانند رشد خوبی داشته باشند.

همچنین او ادامه داد که اگر دانشجویان قصد درس خواندن داشته باشند زمینه آن در داخل و خارج از کشور وجود دارد و برخی از دانشجویان هم در این میان قصد مهاجرت و فعالیت در سایر کشور ها را دارند و در مقابل هم برخی دیگر، ایران را به کشورهای دیگر با ارائه دالیل گوناگون ترجیح می دهند .

نوابی شیرازی بیان کرد: باید گفت که دانشگاه های تراز اول ایران در سطح بهترین دانشگاه های آمریکا هستند. با این وجود تکنولوژی خیلی پیشرفت ها در ایران وجود ندارد و به همین جهت برای بنده مهم است که دانشجویان دکترایی که دارم حتما دوره یک ساله یا دو ساله در خارج از کشور را بگذرانند.

او با بیان اینکه دو دلیل برای رفتن دانشجویان به خارج از کشور دارم، تاکید کرد: دلیل اول رفتن دانشجویان به خارج، آشنایی با تکنولوژی های آن کشوراست. دلیل دوم و مهم تر بنده نیز آن است که در سیستم کشورهای دیگر ببینند که چگونه عناصر و المان ها و نیروی انسانی با استعداد در آن جا مدیریت شده اند و به چنین جایگاهی رسیده اند. به این ترتیب در مییابند که چرا سیستم های ایران با مدیریت موجود و با وجود دانشجویان با استعداد به چنین تکنولوژی دست نیافته است؟ بنابراین لازم است تا دانشجویان به مدت یک تا دو سال حتما به کشورهای دیگر رفته تا بعد از آشنایی و یادگیری سیستم های آن ها، به ایران بیایند و از آن یادگیری ها در ایران استفاده کنند.

استاد دانشگاه تهران اضافه کرد: دانشجویان ایرانی با رفتن به خارج از کشور باید اصول و رفتار استاد در مقابل دانشجو و وظایف دو طرف و همچنین ارتباط دانشگاه ها با صنعت را یاد بگیرند.

بیشتر بخوانید

بیست و نهمین کنفرانس مهندسی برق ایران برگزار می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه تهران رشته مهندسی برق رشته مهندسی برق دانشگاه تهران خارج از کشور حال حاضر دانشگاه ها بازار کار برای مثال رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۲۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم

به گزارش خبرنگار گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این همایش حمید رضا نجاتی (رئیس انجمن مکانیک سنگ)، کنفرانس‌ها، سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی را فرصت خوبی برای شکل گیری حلقه ارتباطی میان حوزه صنعت و دانشگاه دانست و گفت: این ارتباط‌ها با وجود این که به صورت اسمی شکل گرفته، اما ره آورد مثبتی را از آن‌ها متصور نیستیم و فضای کاری بسیاری زیادی را برای رشد و پرورش در هر دو حوزه داریم که باید به شکوفایی برسیم.

وی ادامه داد: در تونل و سد سازی جای تقدیر دارد که خودکفا هستیم، اما باید برای ایجاد نوآوری‌های جدید در این حوزه تلاش جدی کنیم و فقط محدود به همین رشد نباشیم. در این خصوص انجمن مکانیک سنگ ایران که از سال ۱۳۷۸ تشکیل شده سعی کرده تا با برگزاری این کنفرانس که امروز نهمین دوره خودش را با همکاری دانشگاه صنعتی امیر کبیر برگزار می‌کند نسبت به دو دوره گذشته که در این دانشگاه بود بسیار باشکوه‌تر برگزار شود.

 جا دارد تا از شرکت همایش صنعت انرژی فرصت خوبی و ریاست دانشگاه و اساتید هیات علمی که همکاری لازم را داشتند تشکر کنم.

*انجمن از پیشنهادات غیر اعضا هم استقبال می‌کند

وی ادامه داد: این انجمن دربش به روی همه باز است و در دفتر مرکزی در دانشگاه تربیت مدرس پذیرای کارگاه‌های آموزشی، پنل تخصصی و هر نوع پیشنهادی که در خصوص ارتقای رشته مکانیک سنگ باشد با کمال میل هستیم و امیدواریم که در سربلندی و شکوفایی این رشته موثر باشیم. باید تاکید کنم هر کسی که حتی عضوانجمن هم نیست، می‌تواند با پیشنهاد‌های خود برای مشارکت و شکوفایی رشته مکانیک سنگ و ارتباط هر چه بهتر میان صنعت و دانشگاه فعالیت داشته باشد و درب این انجمن به روی همه باز است.

* نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ در توسعه وآبادنی کشور

 دکتر ملاداودی (رئیس دانشکده مهندسی معدن دانشگاه امیر کبیر) در ادامه این کنفرانس به کاربرد مکانیک سنگ در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: در زمینه معادن با استخراج ذخایر سطحی و کم شدن این ذخایر و عمیق‌تر شدن معادن ضرورت و نیاز به تحلیل معادن سطحی و زیر زمینی بیش از پیش نمایان شده است و از سوی دیگر مهندسی مکانیک سنگ نقش ویژه‌ای را در توسعه وآبادنی کشور با ایجاد زیرساخت‌های شهری و برون شهری در زمینه‌های حمل و نقل و سد سازی ایفا نموده است.

وی ادامه داد: جایگاه ویژه ژئو مکانیک نفت در طراحی‌های نفتی امروزه بر هیچ کسی پوشیده نیست و برگزاری این کنفرانس با هدف فراهم شدن محلی مناسب برای کسب دانش، اطلاع از آخرین دستاوردها، تجربیات جدید و هم اندیشی دانشگاهیان و صنعتگران در ارائه راهکار‌ها برای حل مشکلات کشور و صنعت است و سعی دارد تا به ارتقای پژوهش‌های مرتبط با مکانیک سنگ و نقش آن در صنایع مختلف و اگاهی از تلاش‌های علمی و پژوهشی متخصصان و صنعتگران و نیاز‌های صنعتی و دانشجویی بپردازد. قطعا پیشینه علمی و تداوم این کنفرانس در طول این سال‌ها نشانگر نقطه قوت و اثربخش آن را برای کشورو صنعت است.

* پذیرش ۵۷ مقاله و ارائه در قالب ۳۲ سخنرانی و ۲۵ پوستر

دکتر سالاری راد (دبیر اجرایی کنفرانس) نیز در ادامه افتتاح پورژه اوما اویا را یکی از پروژه‌های مهم در حوزه مکانیک سنگ خواند و افزود: این پروژه، توسط مهندسان و شرکت‌های متخصص طرف قرارداد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا در کشور سریلانکا افتتاح شد که پروژه‌ای بزرگ به لحاظ ابعاد مهندسی و بودجه‌ای بوده است.

وی ادامه داد: برای من باعث خوشحالی است که در کسوت دبیری نهمین دوره این رویداد که با همکاری انجمن علمی مکانیک سنگ ایران، دانشگاه صنعتی امیر کبیرو سایر دانشگاه‌های صنعتی کشور، وزارت صمت، وزارت نیرو، شرکت همایش صنعت و ایمیدرو و سایر شرکت‌های دولتی و خصوصی برگزار می‌شود، افتخار همکاری داشته باشم.
وی در خصوص برنامه‌های این کنفرانس در مدت دو روز برگزاری بیان کرد: موعد اول برگزاری این کنفرانس که آبان ماه سال گذشته بود به علت ارسال نشدن کافی مقالات به مدت ۶ ماه تمدید شد. از مجموعه تعداد مقالات ارسالی بعد از بررسی توسط هیات داوری تعداد ۵۷ مقاله پذیرفته شد که در طی ۸ محور موضوعی در ۳۲ سخنرانی و ۲۵ پوستر ارائه خواهد شد. نمایشگاه صنایع و فعالیت‌های مرتبط با فعالیت‌های مهندسی معدنی، تونل سازی و سدسازی را در مجموعه نمایشگاهی دانشگاه امیرکبیر راه اندازی کردیم. پنل تخصصی با عنوان خودکفایی در ابزار دقیق و پروژه‌های عمرانی و معدنی، توانمندی و چالش‌ها با حضور اساتید متخصص ساخت ابزار دقیق را داریم تا در سازماندهی و ساخت و گسترش آن در پروژه‌های عمرانی کشور و به طور خاص در مهندسی معدن که تاکنون استفاده از آن مغفول مانده است را به حاضران ارائه کنیم.

وی ادامه داد: ۳ کارگاه آموزشی در زمینه‌های تخصصی و کاربردی با هدف تبدیل مهارت‌ها و تبدیل نتایج تحلیل‌ها به نقشه‌های اجرایی برای دانشگاه‌ها را در این کلاس‌ها تشریح کردیم.

* توجه به اهداف کمی در حوزه پژوهش و فن آوری در برنامه هفتم توسعه

دکتراقبال شاکری عضو کمیسیون صنعت و معدن مجلس افزایش شتاب و پیشرفت نوآوری علمی و فناوری و تجاری سازی را به عنوان سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه مطرح کرد و گفت: در حوزه‌های ارتباطات، اطلاعات، زیست فناوری و انرژی‌های نو تجدیدپذیر و روز امدسازی و ارتقای نظام آموزشی و پژوهشی کشور به عنوان سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه در مجلس همکاری‌های خوبی با دستگاه‌ها شکل گرفته که به صورت مدون و در فصل بیستم به این حوزه پرداخته شده است.

وی به محور‌هایی که دراین فصل آمده است به صورت خلاصه اشاره کرد و گفت: در این فصل به اهداف کمی در حوزه پژوهش و فن آوری وارتقای بهره وری و اثربخشی تحقیقات و پژوهش‌ها توجه شده است. از جمله اولویت‌هایی که در این فصل از برنامه هفتم توسعه به آن اشاره شده است، حمایت از طرف عرضه فناوری با استفاده از رسمیت بخشی به دارایی‌های نامشهود، توجه به افزایش میزان تاثیر و عملکرد اعتبارات پژوهشی، توجه به هم افزایی بین قابلیت‌ها و ظرفیت‌های صنایع دفاعی با سایر حوزه‌های صنعتی و استفاده حداکثری از سرریز فناوری‌های بخش دفاعی به بنگاه‌های اقتصادی و فناوری کشور است.

وی در خصوص اقدامات اشاره شده در این برنامه بیان داشت: جهت دهی فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه کشور به سمت رفع نیاز‌های واقعی کشور با تعیین اولویت‌های پژوهشی و فناوری مبتنی بر نیازها، مسائل، ظرفیت‌ها و آینده و ماموریت محوری نهاد‌های پژوهشی وابسته به دولت؛ به رسمیت شناخته شدن و تقویت نقش نهاد‌های واسط و بهمرسان از جمله فن بازار‌ها و کارگزاران دانش و فناوری در اتصال دانشگاه، صنعت وشرکت‌های دانش بنیان، لزوم توسعه هدفمند و ارتقای پارک‌های علم و فناوری متناسب با ماموریت‌ها وظرفیت آن ها، لزوم توجه به توسعه فناوری‌های تحول آفرین آینده از جمله هوش مصنوعی از جمله اقداماتی است که در این برنامه به آن‌ها توجه ویژه‌ای شده است.

* تمرکز دانشگاه امیر کبیر روی هوش مصنوعی

در ادامه، دکتر رهایی سرپرست دانشگاه امیر کبیر، این رویداد را با تلاش و کوششی که برای برگزاری آن شده است قابل تقدیر خواند و بیان داشت: امیدوارم که نتایج علمی کنفرانس و استفاده از روند‌ها و موضوعات جدیدی که در آن مطرح می‌شود برای دانشجویان و هیات علمی فرصت خوبی را فراهم اورد تا با تازه‌ترین دستاورد‌های علمی آشنا شوند. در این خصوص باید از زحمات انجمن مکانیک سنگ و شرکت‌های بخش خصوصی و دولتی من جمله سازمان حمل و نقل جاده ای، وزارت نیرو، ایمیدرو و ... که پای کار بودند و حمایت‌های مالی، معنوی و علمی را از این کنفرانس داشتند باید تقدیر کرد.

وی ادامه داد: رشته مکانیک سنگ در طرح‌های عمرانی و معادن و نفت که برای کشور و در تولید ثروت حایز اهمیت است نقش مهمی را ایفا می‌کند و از این نظر برای تولید علم و مقالات و نتایج و پژوهش‌های جدید در این حوزه باید بیش از پیش قدم برداریم تا بتوان از رهگذر این چنین همایش‌ها و کنفرانس‌هایی انتظار تنتایج مثبتی را داشت. به واقع ارتباط گسترده این رشته با حوزه‌های مختلف صعت و معدن و نفت کشور توجه مسئولان و جامعه نخبه دانشگاهی را می‌طلبد که در جهت توسعه علم و دانش وبرنامه ریزی توسعه‌ای آن تلاش جدی کنند.

وی به پیچیده بودن و طبیعت‌های مختلفی که سنگ دارد اشاره کرد و بیان داشت: مطالعات گسترده تئوری و تجربی که در این زمینه انجام می‌شود و سامانه‌هایی که برای مطالعه مکانیک سنگ طراحی شده است همه می‌تواند یک دوره‌های مختلف را برای پیشرفت‌های علمی این رشته فراهم کند و نباید از ابعاد مختلف پیشرفت علمی این رشته غافل شد.
رهایی تصریح کرد: در زمینه برنامه کلان توسعه ۵ ساله کشور در گذشته خطا‌هایی داشتیم و یا اعتقاد به اجرای برنامه‌ها خیلی خوب نبوده است و حدود ۳۵ درصد شاید بتوان گفت که از این برنامه‌ها انجام شده است. برای توسعه باید در برنامه‌ها واقع نگر بود تا در برنامه هفتم توسعه قابلیت اجرا داشته باشد.

رهایی با اشاره به اینکه دانشگاه امیر کبیر تمرکز زیادی را روی هوش مصنوعی گذاشته است، خاطر نشان کرد: سه دانشکده مهندسی کامپیوتر، علوم کامیپوتر و بر ق به صورت متمرکز بر روی هوش مصنوعی فعالیت جدی دارند و در قالب یک موافقت نامه بر روی پروژه‌های هوش مصنوعی نیرو‌های مسلح در حال کار هستند. در خیلی از صنایع مثل دریایی و هوایی مطالعات گسترده‌ای در حال انجام است که دانشگاه جایگاه ویژه‌ای را در کشور پیدا کرده است و یکی از اهداف ما در آینده حرکت به سوی دانشگاه هوشمند است.

امروز فناوری نوظهور یک جایگاه ویزه در پیشرفت علمی دارد و باید یه توجه اساتید و دانشجویان داسته باشند که انجام مطالعات بر روی یک سری دیتا‌ها چه موفقیتی می‌توانند داشته باشند. 
روندی پرشتاب را در میان دانشکده‌ها داشتیم،‌ در آینده امیدواریم که در کنار توسعه تولیدات علمی که جایگاه مناسبی را در نطام رتبه بندی جهانی داریم بتوانیم در ارتباط با انجام تحقیقات مورد نیاز کشور نیز تلاش جدی کنیم و نقش آفرین باشیم و این هم جز با همکاری و همدلی با بخش صنعت برای حل مشکلات کشور میسر نمی‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مزخرفاتی که می‌گویند چرا در دیوان حافظ نام ایران نیست، بها ندهید/ قسم‌تان می‌دهم هر روز برای کودک خود دو بیت از «بوستان» بخوانید
  • برگزیدگان دو دوره‌ المپیاد علمی دانشجویی تقدیر شدند
  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • دانشجویان نخبه‌ از سربازی معاف می‌شوند
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • نقش ویژه مهندسی مکانیک سنگ را در توسعه کشور جدی بگیریم
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت