Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مرکز فنی و ‌حرفه‌ای تربت‌ حیدریه گفت: چهار هزار و ۶۹۹ نفر پارسال در این شهرستان در دوره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کرده و چهار هزار و ۴۷۲ نفر آنان با گذراندن آزمون پایانی، گواهینامه مهارت گرفتند.

به گزارش قدس آنلاین، مرضیه پروان اظهار داشت: سال گذشته برای هزار و ۶۴۰ نفر از درخواست کنندگان نیز گواهی تمدید مهارت صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: تعداد کارآموزان آموزش دیده پارسال این شهرستان در ۲ بخش زنان و مردان در مراکز دولتی هزار و ۲۰۹ نفر بود که این افراد ۱۸۸ هزار و ۸۰۶ نفر ساعت آموزش دیدند.
وی گفت: تعداد کل کارآموزان آموزش دیده در ۴۳ آموزشگاه آموزش فنی و حرفه‌ای آزاد نیز ۷۹۸ نفر بود که این افراد نیز هفت هزار نفر ساعت آموزش دیدند.
پروان، مجموع رشته‌های ارایه شده در ۲ بخش دولتی و آزاد را، بالغ بر ۴۰ رشته اصلی و فرعی عنوان کرد و گفت: تعدادی از رشته‌های ارایه شده خاص این خطه است که شامل دوزندگی کیف چرمی، بافندگی پوشاک، پرورش گوسفند، صنایع پوشاک، پستایی ‌دوزی(تولید رویه کفش)، رزین‌بافی، فرآوری خانگی زعفران و برقراری ارتباط با گردشگران به زبان انگلیسی است.
وی از تعمیرکاری پکیج، برق کار، سرویس خودرو، برقکار ساختمان، تعمیرکاری لوازم خانگی، خیاطی، رایانه، آشنایی با خط گرم (شرکت برق)، ایمنی در شبکه‌های برق، نرم‌افزار، گلدوزی ۳ بعدی، سرویس آشپزخانه، بافندگی عروسک، دوخت لباس بچه‌گانه، پرورش ‌قارچ،  کشتکار گلخانه خاکی و پرورش گل‌های آپارتمانی، به عنوان دیگر رشته‌های ارایه شده در این مراکز یاد کرد.
مدیر مرکز فنی و ‌حرفه‌ای تربت‌ حیدریه اظهار داشت: بر اساس تفاهمنامه منعقد شده، بخشی از آموزش‌های این مراکز به صورت غیرمتمرکز در زندان، پادگان، روستا، صنایع، دانشگاه، سکونتگاه و محیط کار واقعی (اصناف) ارایه می‌شود.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مهارت فنی و حرفه ای حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۶۹۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت

سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا در خصوص مصوبه هیئت وزیران در مورد تغییر وضعیت گواهینامه در انواع موتورسیکلت گفت: صدور انواع گواهینامه رانندگی در سال ۱۳۹۰ به تصویب رسیده بود. برای تمامی موتورسیکلت‌ها فقط یک نوع گواهینامه تعریف شده بود که متقاضیان بر اساس شرایطی که در آئین نامه تعریف شده بود و با حداقل سن ۱۸ سال و داشتن سلامت جسمی، روحی و روانی طی آموزش‌های نظری و عملی و قبول شدن در آزمون‌ها می‌توانستند گواهینامه موتورسیکلت را دریافت کنند.

وی افزود: در حال حاضر گواهینامه موتورسیکلت به ۴ نوع تفکیک شده است که البته این آئین نامه برابر مصوبه هیئت وزیران یک سال پس از تصویب یعنی در زمستان ۱۴۰۳ اجرایی خواهد شد، که در این مدت پلیس راهور و سایر سازمان‌ها ملزم هستند که زیر ساخت‌های لازم را برای اجرایی شدن آماده کنند.

سرهنگ کرمی اسد گفت: این ۴ نوع گواهینامه موتورسیکلت شامل «الف میم»، «الف ۱»،« الف ۲» و «الف» است.

وی ادامه داد: برای دریافت گواهینامه «الف میم» و «الف ۱» متقاضیانی که بخواهند این ۲ نوع را دریافت کنند با حداقل سن ۱۶ سال می‌توانند ثبت نام و در آزمون شرکت کنند که البته شرط آن طی کردن دوره‌های آموزش عملی و ارائه گواهی سلامت جسمی و روحی و روانی است و مختص موتور سیکلت های سبک است و همچنین در آئین نامه تفکیک شده که برای چه موتورسیکلت‌هایی، متقاضی می‌تواند از این ۲ نوع گواهینامه استفاده کند.

رئیس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا ادامه داد: برای گواهینامه «الف ۲» حداقل سن همان ۱۸ سال است که در حال حاضر ساری و جاری بوده و مشابه همین وضعیت متقاضیان می‌توانند با داشتن سن ۱۸ سال ثبت نام کنند و در نهایت گواهینامه نوع «الف» که بالاترین رتبه گواهینامه موتورسیکلت محسوب می‌شود را دریافت کنند و لازمش این است که متقاضی باید حداقل ۲۱ سال سن داشته باشد و ۲ سال از تاریخ گواهینامه موتورسیکلت «الف ۲» گذشته باشد بنابراین در این شرایط فرد می‌تواند در آزمون شرکت و پس از طی آموزش‌های نظری و عملی گواهینامه دریافت کند.

وی گفت: در یک بازه زمانی قبل از اجرایی شدن این طرح اطلاع رسانی می‌شود نسبت به توجیه آموزشگاه‌هایی که مسؤولیت آموزش متقاضیان را دارند اقدام می‌شود لذا آموزشگاه‌هایی که مجاز هستند نسبت به آموزش متقاضیان در این بازه زمانی اقدام کنند.

وی در خصوص شکل ظاهری گواهینامه‌ها گفت: ظاهر گواهینامه هیچ تفاوتی ندارد و فقط یک شکل است که تمامی پایه‌هت به تأثیر مجاز بودن راننده تعریف می‌شود.

سرهنگ کرمی اسد در خصوص گواهینامه ۲ زبانه گفت: در روزهای آینده گواهینامه ۲ زبانه چاپ خواهد شد که تمامی پایه‌هایی که مجاز به رانندگی با وسیله نقلیه هستند از جمله انواع ۴ پایه موتورسیکلت و مهارت آن را کسب کرده‌اند می‌توانند گواهینامه دو زبانه را دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • اجرای طرح آموزش هر شهرستان یک روستا در هرمزگان
  • جزئیات کاهش سن دریافت گواهینامه موتورسیکلت
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • اظهارات رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان کرمان در مورد بورسیه صنعتی دانشجویان
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • گواهینامه موتورسواری برای بانوان صادر می‌شود؟/ تجهیز البسه فراجا به دوربین به روایت وزیر کشور
  • شناسایی حدودسه هزار و ۸۰۰ بیمار خاص و صعب‌العلاج
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • عزت جمهوری اسلامی حاصل رشادت سپاه پاسداران و نیرو‌های مسلح است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان